LET OP ! Wij zijn woensdag 24 januari gesloten! Bestellen is niet mogelijk i.v.m. de sluiting van deze vestiging. Klik op de link en ga naar onze webshop www.kachelsenrookkanalen-lelystad.nl om uw bestelling te plaatsen, kunt u niet vinden wat u zoekt? Stuur ons dan een mail naar info@ritsfire.nl.
Rookkanalen /

Complete Kachelpijp-set voor uw huis

Compleet Kachelpijp-set incl. Dakdoorvoer voor woningen in Almere en omgeving koopt u natuurlijk bij Kachels en Rookkanalen-Almere B.V.
 

Een Kachel of Haard samen met een Rookkanaal is bijna altijd vele HONDERDEN EURO`S GOEDKOPER bij ons dan bij andere kachelzaken !
Ook voor de installatie en kachel kunt u natuurlijk bij ons terecht.


Compleet Rookkanaal set. Lekker gemakkelijk voor u en ook nog eens super voordelig.

De compleet Kachelpijp-set zijn niet alleen makkelijk maar ook zeer aantrekkelijk in Prijs. Zo vangt u 2 vliegen in 1 klap.
Wij hebben de Complete Rookkanaal-sets onderverdeeld in maten en in de verschillende type daken. En natuurlijk kunt u de Houtkachel of Haard van uw dromen er gelijk bijbestellen.
Mocht uw Kachel of haard, maat of type dak er niet bij staan dan kunt u contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder. ( bijvoorkeur via de mail met een foto van de situatie).


U kunt een order ophalen op Markerkant 10-11F 1316 AA in Almere of laten bezorgen. De keuze kunt u aangeven bij het uitchecken van de winkelwagen. Hier staan ook de verzendkosten.

Openingstijden Kachels en Rookkanalen-Almere klik Hier
 

Vraag vrijblijvend een Offerte aan

Kachels en Rookkanalen Almere
Markerkant 10 - 11F
1316 AA Almere
Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Almere B.V. , de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels.

Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en goedgekeurd rookkanaal of kachelpijp!

CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

Wij krijgen binnenkort een nieuwe naam: RITS FIRE B.V.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Montage

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het complete plaatje, kachel,  compleet rookkanaal en professionele montage kan allemaal door ons geregeld worden (vraag naar de voorwaarde).

Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Almere, de Specialist in betaalbare Rookkanalen, Kachelpijpen en Houtkachels.
Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en gecertificeerd Rookkanaal of Kachelpijp! CE keurmerk, in de EU geproduceert, Europees certificaat; EN 1856-1 2012, T600 en natuurlijk met DoP verklaring.

Contact

Kachels en Rookkanalen Almere bv
Telefoonnummer: 036 5260879
Email: info@ritsfire.nl
Adres: markerkant 10-11F, 1316AA, Almere, Nederland
KvK:                      80012663
BTW:                    NL 8615 28 220 B01
 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
op al onze teksten en afbeeldingen is Copyright van toepassing, afbeeldingen van derde vallen ook onder copyright en kunnen alleen met toestemming van de desbetreffende eigenaar gebruikt worden