Bestellen is niet mogelijk i.v.m. de sluiting van deze vestiging. Klik op de link en ga naar onze webshop www.kachelsenrookkanalen-lelystad.nl om uw bestelling te plaatsen, kunt u niet vinden wat u zoekt? Stuur ons dan een mail naar info@ritsfire.nl.
Kachel Wiki /

Geen fabels maar feiten

Geen fabels maar feiten over Haarden en Rookgassen


Hier wordt door ons een andere kijk op veel zaken gegeven. Wij zijn van mening dat er veel dingen onjuist worden voor gedaan.
Hoe kan dat nu, de wetenschap liegt toch niet. JA en NEE
1+1=2
Als  u 2 appels besteld bij de groenteboer, dan verwacht u dat u de appels krijgt die er in de bak liggen die er voor u ligt (deze noemen we appel A en kosten een 25 cent per stuk). Echter het kaartje op het krat noemt een heel ander ras (appel ZZ) met de prijs 2 stuks voor 10 cent. 
De groenten boer zegt tegen u, die appels van 2 voor 10 cent bedoeld u en u zegt ja. En u krijgt 2 appels ZZ.
U voelt zich besodemietert en u heeft gelijk, echter de groenteboer heeft ook gelijk hij heeft u gegeven wat u vroeg. Zo is het ook met wetenschap en met statistieken. De waarheid is makkelijk te manIpuleren door data zo te gebruiken dat het de uitkomst geeft die gewenst is. 

De term wetenschap en statistieken worden zo vaak misbruikt.Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Almere B.V. , de specialist in betaalbare rookkanalen, kachelpijpen en houtkachels.

Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en goedgekeurd rookkanaal of kachelpijp!

CE keurmerk, EU producent, Europees certificaat EN 1856-1 2012, T600 en DoP verklaring.

Wij krijgen binnenkort een nieuwe naam: RITS FIRE B.V.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Montage

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het complete plaatje, kachel,  compleet rookkanaal en professionele montage kan allemaal door ons geregeld worden (vraag naar de voorwaarde).

Over ons

Welkom in de webwinkel van Kachels en Rookkanalen Almere, de Specialist in betaalbare Rookkanalen, Kachelpijpen en Houtkachels.
Betaal niet teveel voor een in de EU geproduceerd en gecertificeerd Rookkanaal of Kachelpijp! CE keurmerk, in de EU geproduceert, Europees certificaat; EN 1856-1 2012, T600 en natuurlijk met DoP verklaring.

Contact

Kachels en Rookkanalen Almere bv
Telefoonnummer: 036 5260879
Email: info@ritsfire.nl
Adres: markerkant 10-11F, 1316AA, Almere, Nederland
KvK:                      80012663
BTW:                    NL 8615 28 220 B01
 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
op al onze teksten en afbeeldingen is Copyright van toepassing, afbeeldingen van derde vallen ook onder copyright en kunnen alleen met toestemming van de desbetreffende eigenaar gebruikt worden